Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

SONOFF Zigbee Kapı pencere sensörü Güvenlik Alarm sistemi Mini Kapı Manyetik Sensör Akıllı Ev İle Çalışmak SONOFF Zigbee Köprüsü

0
- 0 Müşteri yorumları

₺187.01 ₺311.81

Sku: e187910
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • işlev 4: zigbee kapı pencere sensörü
  • İşlev 2: SONOFF Zigbee
  • İşlev 1: SONOFF'UN
  • Kamera Donanımlı: No
  • İşlev 8: SONOFF Zigbee Köprüsü ile çalışın
  • Uyumluluk: Tüm Uyumlu
  • İşlev 7: Akıllı ev
  • Model Numarası: kapı pencere sensörü
  • işlev 3: kapı pencere sensörü
  • Meclis Durumu: Kullanıma hazır
  • işlev 5: Güvenlik Alarm Sistemi
  • Marka Adı: SONOFF'UN
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İşlev 6: Kapı Manyetik Sensörü

Ürün açıklaması

Hareket sensörünü saniyeler içinde ideal konumlarınıza monte etmek için ürünle birlikte verilen 3M yapıştırıcılarımızı kullanmanız yeterlidir.

1: Sahne Bağlantısı, Daha Akıllı Hayatınıza Başlayın

Siz yokken evinizin tehdit altında olduğundan endişeleniyor musunuz?Sensöre bir kamera bağlamaya çalışın ve yabancıyı her yerde, her zaman sesinizle korkutabilirsiniz.

SONOFF SNZB-04, kapınızın veya pencerenizin açılıp kapanmadığını size bildirmek için kapınıza veya pencerenize takılabilen ve evinize ekstra bir güvenlik katmanı ekleyen bir ZigBee ikisi bir arada kablosuz kapı/pencere sensörüdür.Sensör size ZigBee ve Wi-Fi cihazlarının sahne bağlantısını oluşturma imkanı sunar.Kapının/pencerenin hem açılma hem de kapanma durumu cep telefonunuzda senkronize edilir, artık kapının/kapının kapalı olup olmadığını düşünmek için değil not.It gerçekten yararlıdır ve eylemdeki ışığı açmanıza veya kapatmanıza yardımcı olabilir.SONOFF ZigBee Köprüsü ile uyumlu bir şekilde çalışır, kapı açıldığında koridorunuzu hemen aydınlatmak için bir sahne ayarlayabilirsiniz.

Kablosuz kapı / pencere sensörü, evinize kimin girip çıktığını bilmek için gereklidir, bu nedenle en çok akıllı güvenlik sisteminin bir parçası olarak kullanılır.

4: Akıllı Güvenlik, Basit Kurulum

SONOFF Zigbee Kapı pencere sensörü Güvenlik Alarm sistemi Mini Kapı Manyetik Sensör Akıllı Ev İle Çalışmak SONOFF Zigbee Köprüsü

Ürün satış noktası

5: Düşük pil Bildirimi

Pil ömrü %10 kaldığında düşük pil seviyesi hakkında bir bildirim alacaksınız.Ürün Pil İçermez

Evinizin geçmiş mesaj bildirimini kontrol etmek ister misiniz?Hareket sensörü, son 3 aydaki geçmiş kayıtlarına geri dönmenizi sağlar.

Ev aletini sizin aracılığınızla açmayı/kapatmayı hiç düşündünüz mü?Sensörü ev aletinize bağlamanız yeterlidir ve kapıyı açtığınızda veya kapattığınızda cihazları açabilir/kapatabilirsiniz.

2. Tıpkı Bir Polisin Evinizde Devriye Gezmesi Gibi

3: Geçmiş Kayıtlarını Kontrol Edin

Kamera işlevi, eWeLink uygulamasındaki sensör sayfasında etkinleştirilebilir, bu da evinize kimin girdiğini net bir şekilde görüntülemenizi sağlar; Hatta yabancıyı korkutabilir ve iki yönlü ses işleviyle hemen evinizi terk etmesini isteyebilirsiniz.Uygulaması çekmeceler, garaj kapıları, panjurlar vb. Gibi geniş alanlara da yayılabilir.Sadece iki şeyin bağlandığı herhangi bir yere yapıştırın ve onu takip etmeseniz bile her zaman güvenlidir.Evinizi birlikte hızlı bir şekilde kontrol etme ve izleme yeteneği vermek için sensörü ailenizle paylaşın.Kolay kurulum için basit kurulum.Soyun ve doğrudan hedeflenen yere veya nesneye yapıştırın, akıllı bir güvenlik sistemi sizin için hazırdır.

Ürün tanıtımı

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız