Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Su jeti yedek parçaları giriş poppet 011042-1 doğrudan tahrikli pompa parçaları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺330.51

Sku: e16208

Ürün Detayları

  • Kullanım: Ticari üretim
  • Model Numarası: 011042-1
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: WW

Ürün açıklaması

Çok boyutlu su jeti kesim teknolojisi ve ilgili parçaların geliştirilmesi, üretimi ve satışı.Otomatik servo su jeti teknolojisini, yapıştırma robotunu, ultrasonik robotu, yüksek hızlı freze robotunu ve endüstriyel otomasyondaki diğer çözümleri, kompozit malzemelerdeki havacılık uygulamalarını, aseptik gıda işlemeyi vb. Teşvik etmeye adadık.aıvıc, Kuzey Amerika, Latin Amerika, Güneydoğu Asya vb. Müşterilerle işbirliği yapmaktadır.ve olumlu eleştirilerinin çoğunu aldı.

Madde numarası: 011042-1

Aıvı su jeti A. Ş., ltd.2011 yılında kurulmuştur. Su jeti kesim teknolojisinde 30 yılı aşkın deneyime sahip 50'den fazla doktor ve ustadan oluşan ekibiz.3.000 metrekareden fazla bahçe tarzı endüstriyel plants.As yüksek teknoloji ürünü bir kuruluş olan Aıvı, araştırmaya kendini adamıştır,

Ürün: su jeti giriş poppet

Aıvı waterjet company, çeşitli tiplerde yoğunlaştırıcı pompa yedek parçaları üretir, 90K'YA kadar basınçlı su jeti kesim makineleri sağlayabilir, birçok ülkede acentelerimiz, büyük bir stok stokumuz ve hızlı teslimatımız var.Aıwı, çoğu yabancı müşterinin tercihidir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız