Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Estetik Vurgulayıcı İşaretleyici Ultra yumuşak Çift uçlu Estetik Vurgulayıcı Çeşitli Renkler Yetişkinler ve Çocuklar İçin Okul Malzemeleri

0
- 0 Müşteri yorumları

₺84.43 ₺168.86

Sku: e158383

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

3.Uç Aşınmaz: Çift Uçlu Vurgulayıcımızın ucu pürüzsüz, yumuşaktır ve hem detaylandırma hem de renklendirme için dayanıklı, pürüzsüz yazı ve hızlı kuruma aşınmaz.

1.Çift Uçlu tasarım: Vurgulayıcılarımız işaretleme kalemleri, kalın tarafın işaretlemek için ve ince tarafın yazmak için kullanılabileceği benzersiz çift uçlu tasarımları nedeniyle verimliliği artırabilir.

vurgulayıcı kalem * 6 adet

Ambalaj Listesi:

5.En iyi hediye: Sırt çantalarına kolayca sığar, Vurgulayıcı işaretleyici Kalemimiz aile, arkadaşlar, doğum günleri ve Noel için en iyi hediyedir, hafif ve yerden tasarruf sağlar.

Belirleme:

Altı yumuşak renk olacak şekilde tasarlanan Estetik Vurgulayıcı işaretleyicimiz, kolay göz bakımı için gözleri iyi koruyabilir.Dikkatinizi dağıtmazlar ve kilit noktaları daha iyi yazmanıza izin verirler.

4.Çoklu Kullanımlar: Düzeltmeler veya renk kodlaması için mükemmel Karmaşık desenleri renklendirmek, notlar yapmak, karalamalar yapmak için not illüstrasyonları eğlenceli ve renklidir ve Renk Vurgulayıcımız yaygın olarak kullanılmaktadır.

Tanım:

Daha fazla ürün detayına bakın

Boyutu: 15 * 2 cm/5.9 * 0.78 inç

2.Gözlere Zarar Vermez: Pastel ve yumuşak renkler olarak tasarlanmasıyla karakterize edilen Estetik Fosforlu Kalemimiz, gözlerinizi korumaya çok yardımcı olur ve kilit noktaları daha iyi yazmanıza olanak tanır.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız