Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Bisiklet Alarmı disk fren Kilidi MTB Yol Bisikleti Kilitleri Anti-Hırsızlık Güvenlik Tekerlek Disk Kilidi Motosiklet Su Geçirmez 110dB Alarm Sesi

0
- 0 Müşteri yorumları

₺358.28 ₺447.90

Sku: e155438
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Tip: Kablo Kilidi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: demir

Ürün açıklaması

Bisikletinizi Koruyun: Bisiklet kilitlerimiz, şokları ve hareketleri algılayan dahili sensörler ve potansiyeli korkutan 110dB alarm sistemi ile Bisikletinizi güvende tutar loss.It bisikletlerini dışarıya veya bir daireye park edenler için mükemmeldir.Gerekli Bisiklet aksesuarları Güvenlik ve gönül rahatlığı ekledi.

3. Önerilen gönderiler: Emrecantemur.com.tr standart nakliye-daha kararlı, daha güvenli, daha hızlı.

2.Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir,anlayışınız için teşekkürler.

1. Ödeme alındıktan sonra genellikle 24 saat içinde siparişlere devam edeceğiz.

2. Çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini 15-60 gün sürer.

2. Aldığınız ürünler hasar görmüşse veya yanlış stiller varsa, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin, bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümleri çözeceğiz, Memnuniyetiniz daha iyisini yapma hareketimizdir.

1.Lütfen ölçüm için hafif sapmaya izin verin

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geribildirim bırakın, takdir edeceğiz (Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız).

Paket içeriği: 1 x Alarm Disk Kilidi (Piller dahil), 2 x Anahtar, 1 x altıgen anahtar, 1x1.5 m Hatırlatma kablosu, 1 x motosiklet kilidi Çanta.

4. Ayrıca DHL, UPS, EMS vb. Gibi ekspres gönderiler de sunuyoruz, acilen ihtiyacınız varsa veya miktar büyükse lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

5. Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün içinde iade ve iadeleri kabul ediyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim:

not

Nakliye ve iade politikası:

Dayanıklı ve hava koşullarına dayanıklı: Bisiklet kilitleri hırsızlığa karşı alüminyum alaşımdan yapılmış bisiklet kilidimiz su geçirmezdir ve farklı hava koşullarına dayanabilir, bu da uzun süre açık havada kullanmanıza yardımcı olur.Ayrıca, değiştirilebilir pili ile uzun süreli kullanım için kolayca bakımını yapabilirsiniz.

Çoğu Motosiklet ve Bisiklete Uyar: Disk fren kilidimiz, rotorun delikli 7 mm'den(1/4") daha kalın olduğu disk frenli çoğu motosiklet ve bisiklet için uygundur.Bir motosikletiniz, motosikletiniz, scooter'ınız, dağ bisikletiniz veya e-bisikletiniz olsun, kilidimiz onu güvende tutacaktır.

Kullanımı kolay: kilitleme işlemini başlatmak için alarm kilidi düğmesine basın ve 5 saniye sonra alarmın etkinleştirildiğini belirtmek için bir "bip" sesi duyulur correctly.To alarmı kapatın ya kilidini açmak için anahtarı kullanmanız ya da 30 saniye beklemeniz gerekecek alarmın kilidini açmak için anahtarı kullanın.Mühendislerimiz, diğer kilitlerin çoğunun anormal alarm çalması hatasını çözmek için alarm cihazına bazı özel algoritmalar yerleştirdiler.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız