Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Tornavida Seti, 8 Adet İzle Tornavida Seti Saat İzle Araçları Partslink Pin Sökücü Tornavidalar İzle Onarım Aracı Takımı

0
- 0 Müşteri yorumları

₺235.89 ₺323.10

Sku: e1520

Ürün Detayları

  • Marka Adı: Xzante'nin
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

malzeme: metal

Düz kafa tornavida boyutları 0.6 mm, 0.8 mm, 1.0 mm, 1.2 mm, 1.4 mm, 1.6 mm'dir.Çaprazkafa boyutu tornavidalar, değiştirme için 1.4 mm, 1.6 mm ve 8 yedek bıçak boyutlarında mevcuttur.

Saat tornavida seti bir mıknatıslanma ve demanyetizasyon cihazı ile donatılmıştır.Tornavidanın bıçağı, orta delikten kaydırılarak manyetize edilebilir veya yarım delikten kaydırılarak manyetikleştirilebilir.

Paket içeriği:

Küçük tornavida setimiz, bıçak ve tornavida kaybını önleyerek kolay saklama ve taşınabilirlik için buzlu bir teneke kutu ile birlikte gelir.

Mini tornavida kitleri, döner kafalar, renk kodlu tanımlama boyutları ve paslanmaya karşı dayanıklı bıçaklarla standart düz ve Çapraz başlı boyutlarda gelir.

1 x Buzlu Teneke Kutu

1 x Degaussing cihazı

8 x Hassas Tornavida Aracı (0.6-1.6 mm)

8 x Yedek Bıçaklar

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1 x Anahtarlık Hassas Tornavida

Renk: gümüş

Saat tornavida seti, saat tamiri, saat pilinin değiştirilmesi, saat bileziği vidasının çıkarılması, gözlük tamiri, mücevher işi ve elektronik tamiri, dizüstü bilgisayar, devre kartı, kamera ve diğer hassas alet tamiri için uygundur.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız