Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Dikiş İğneleri DIY Kapitone İğneler döner kapaklı şişeler El Geçirici Büyük Göz Dikiş İğneleri Çapraz Dikiş Araçları Yeni Başlayanlar İçin

0
- 0 Müşteri yorumları

₺43.33 ₺86.84

Sku: e146978

Ürün Detayları

  • Toptan Satış Türü: Evet (>50 Adet)
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Dikiş iğneleri
  • Malzeme: Metal
  • Türü Ayarla: Evet

Ürün açıklaması

5. Boyut:

1 * El Dikiş İğneleri Seti

Tanım ve Özellikler:

3. Kapsamlı Uygulama: Ev Nakış iğnesi, birçok farklı uygulamaya sahip mont, pantolon, eşarp, çorap, kilim veya kumaş el sanatlarını onarmanıza olanak tanıyan birçok kolaylıkla hayatınızı geliştiriyor.

2. 3 Farklı boyutta dikiş iğnesi dahil olmak üzere, işçiliği projelerinizi tamamlamak için farklı iğneleri özgürce seçmeniz kolaydır.

2. malzeme: metal

4. Basitçe Kullanın: Çapraz dikiş iğnesi sizi gereksiz zorluklardan uzak tutar, ipliği geçirmeniz için uygun boyutta bir deliğe sahiptir ve kullanım için basit koşullara sahiptir.

Yaklaşık 1.6x53mm/0.06x2. 08 inç

5. Taşıma Kolaylığı: İplik dikiş iğneleri seti, onthego'yu taşımak için uygundur ve dikiş iğneleriniz için mükemmel koruma ve saklama sağlayan vidalı kapaklı şeffaf bir tüp içinde gelir.

2. Ürün boyutu el ölçümü nedeniyle toleransa sahiptir.

Mermi Noktaları:

Bu dikiş iğnesi seti çok kullanışlıdır, kıyafetleri tamir ederken veya kumaş el sanatları yaparken size yardımcı olabilir.Bu hayatınıza büyük kolaylık getirebilir.

Yaklaşık 2x70mm/0.07x2. 75 inç

3. Vidalı kapaklı şeffaf bir tüp içinde gelir, dikiş iğneleriniz için mükemmel koruma ve saklama sağlayabilir.

4. Brüt ağırlık: yaklaşık 19g

1. Çok dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, paslanmaya karşı dayanıklı, sağlam ve uzun ömürlü yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.

1. Üstün Malzemeler: El dikiş iğnesi, yüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmış, çok dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, paslanmaya karşı dayanıklı, sağlam ve uzun ömürlü, olağanüstü bir müşteri deneyimi sunar.

Yaklaşık 2x60mm/0.07x2. 36 inç

3. Renk: Gümüş

Özellikler:

1. Adı: El Dikiş iğneleri Seti

Not:

2. El dikişi için uygundur: İplik dikiş iğnesi, çeşitli kullanım gereksinimlerinizi karşılayarak, işçiliği projelerinizi tamamlamak için farklı iğneleri özgürce seçmenize olanak tanıyan 3 farklı boyutta dikiş iğnesi içerir.

Ambalaj Listesi:

1. Lütfen aydınlatma efektleri ve fotoğraflama açıları nedeniyle üründe renk farkı olduğunu kabul edin.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız