Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Godox S60 Bİ 60W Odaklama LED Fotoğraf Sürekli ayarlanabilir ışık Spot Ahır kapısı İle Profesyonel Fotoğrafçılık için

0
- 0 Müşteri yorumları

₺12 228.75 ₺15 285.89

Sku: e143855
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Model Numarası: S60 BI
  • Aydınlatma Tipi: Fotoğraf Strobe Aydınlatma
  • Paket: Evet
  • Renk Sıcaklığı Versiyonu: İki renkli Versiyon
  • Renk Sıcaklığı: İki renkli 3200K-5600K
  • Marka Adı: Godox
  • Godox Modeli: S60 BI
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Her Yerde Güç

Değişken Renk Sıcaklığı

Bir ilham kaynağı

Dahili Bluetooth sistemi ile, S60 uzaktan ayarlanabilir forthe ayarı üzerinde bir kullanıcı dostu APP "Godox ışık". ayrıca RC-A6 uzaktan kumanda destekler(isteğe bağlı) ve DMX kontrol modu.

S60, AC güç kaynağını ve V montajlı pili (isteğe bağlı) destekleyen ayrı bir kontrol kutusu ile birlikte gelir ve daha sonra yerinde çekim için güvenilir bir güç çözümü sağlar.Denetleyici kutusunu hafif gövdeden ayıran bu tasarım, daha iyi soğutma etkileri sağlar.v

Bi color S60Bi sürümü ile ambiyansı eşleştirmek ve ruh hali yaratmak için çevirdiğinizde uygulama kullanışlı hale gelir.

Işını tam olarak vuracak şekilde hassas bir şekilde kontrol etmek ve yaratıcı bir şekilde ışık şekillendirme ve desen yansıtma için çok yönlü işlevlerle ihtiyaç duyulan yere kadar sınırlı olmak, Godox odaklama ışık serilerinin bunun için tasarlandığı şeydir.Kompakt ve verimli S60 ve s6obihassas ürün veya gıda videografisi/fotoğrafçılığı veya ayrıntıları vurgulayan veya takip eden herhangi bir yaratım için benzersiz bir güce sahiptir.

Sessiz modda, sese duyarlı ortamlar için herhangi bir akustik rahatsızlığı önlemek için fan kapatılır.(Fan kapatıldığında ışık yoğunluğu yarı yarıya azalır)

Işık kapsamının hassas kontrolü

Işın açısı 6 ila 55 derece arasında, arkadaki döner düğmeyi ayarlayarak ideal spot ışığı boyutunu elde edebilirsiniz.Çıkıntılı bir lensle (isteğe bağlı) ışık en uç noktasına odaklanabilir.Bu Kontrol Edilebilirlik, herhangi bir ayrıntıyı aydınlatmak için mükemmel hale getirir.

Sessiz Mod

uzaktan kumanda

Hafif şekillendirme için bol aksesuarlar.S60 ve S6OBi, ışık tasarımının çeşitlendirilmesi için doğarlar.Tüm ışık şekillendirme aksesuarlarıyla, ışığı kendi yaratıcı düşüncelerinize getirerek istediğiniz desenlere uyarlayabilirsiniz.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız