Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Toptan satış 1-10 adet beyaz işlemeli Rendelenmiş süt oyulmuştur geri yaka DIY dikiş dantel dekoratif aksesuarları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺39.44 ₺51.29

Sku: e138617

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik: Çevre dostu
  • CN: Zhejiang
  • Dekorasyon: Dantel
  • Malzeme: Süt Lifi
  • Genişlik: as picture show
  • Teknik: İşlemeli
  • Model Numarası: YL
  • Ürün Tipi: Dantel
  • Kumaş Türü: Süt İpek

Ürün açıklaması

İletişim ve Geri bildirim

Düzenli aralıklarla yeni tasarımlar yüklüyoruz, ürünlerimizi beğendiyseniz, yeni ürünlerimizin güncellemesini almak için lütfen mağazamızı mağaza listenize ekleyin.

Birçok farklı nakliye hizmeti sunuyoruz.İhtiyacınız olan ulaşım yöntemini seçmekte özgürsünüz.Listelemediğim bazı hızlı nakliye yöntemlerine (TNT, FedEx veya diğerleri) ihtiyacınız varsa ve nakliye için ödeme yapabilirsiniz, yardım için benimle iletişime geçebilirsiniz.(Nakliye yöntemi hakkında özel ihtiyaçlarınız varsa veya daha hızlı nakliye ile göndermek istiyorsanız, DHL, Epacket veya EMS de sunabiliriz, ancak ekstra nakliye ücreti ödemeniz gerekir, sadece nakliye seçeneğinde hemen birini seçin.Nakliye seçeneğindeki tüm yöntemleri ve ücreti listeledik)

Genellikle ABD'ye ve çoğu ülkeye yaklaşık 15 iş günü ve dünya çapında 20-35 iş günü sürer (ispanya, Brezilya, ABD'den daha uzun sürebilir).Teslimatı seçtiğinizde tahmini teslim süresini görebilirsiniz method.As rusya için, daha uzun bir zamana ihtiyacı olabilir, biz 50 iş günü için bir teslim süresi ayarı var, en kısa sürede parsel almak istiyorsanız, ben Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye seçebilirsiniz öneririz, böylece yapabilirsiniz yakında alın. (Lütfen anlaşmazlığı kolayca açmayın, sorununuz ne olursa olsun öncelikle benimle iletişime geçebilirsiniz.)

2).Paket içeriği: Lütfen renk açıklamasına bakın

1).Boyutu: Resimde gösterildiği gibi(manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin.)

Biz Emrecantemur.com.tr üzerinden ödeme Emanet destek, kredi kartı tamam.

Mağazamıza hoşgeldiniz alışverişin tadını çıkarın!

Gönderi Yöntemi:

Lütfen herhangi bir sorunuz için bize e-posta göndermekten çekinmeyin.Tüm e-postaları bir iş günü içinde yanıtlamak için elimizden geleni yapacağız.

Hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakın.Yanlış bir şey varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Biz %100 % memnun hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız.

ödeme koşulları

Normalde siparişler ödeme geldikten sonra 24 saat içinde sevk edilecektir, ancak cumartesi günü gönderici tatil yapıyor, parsel göndermek için bir iş günü uzatacağız.

Teslim Süresi:

Transit süresi büyük ölçüde Yerel posta servisine bağlı olduğundan ve sağlandığından, herhangi bir gümrük gecikmesi veya vergisi için herhangi bir sorumluluk alamıyoruz.Anlayışınız için teşekkürler.

3).Renk: resimde gösterildiği gibi (ışık ve ekranın etkisi nedeniyle, bilgisayardaki renk, aldığınızda gerçek üründen biraz farklı olabilir)

Ürün tanıtımı:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız