Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Yeni Orijinal 4420 Baskı Kafası 203dpı için Yedek Intermec Easycoder 4420 4420E

0
- 0 Müşteri yorumları

₺5 045.74

Sku: e133507

Ürün Detayları

  • Model Numarası: 4420
  • Koşul: yeni orijinal
  • Kalıp: Baskı kafası için Easycoder4420 4420E
  • Marka Adı: SUNUNİTEC'İN
  • Uyumlu yazıcılar: Easycoder4420 4420E için
  • Tip: 4420
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

2. Lütfen adresinizin doğru olduğundan emin olun, bu yüzden öğeleri yalnızca Emrecantemur.com.tr adresinize göndeririz.

15 Gün içinde iade edilmelidir, iade nakliye ücreti alıcı tarafından ödenecektir.

Güveniniz için teşekkürler ve Bizimle Tekrar Satın Alın!

biz bizim ödeme yöntemi olarak Emrecantemur.com.tr Emanet kabul, diğerleri yolu lütfen bize ulaşın.nakliye -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Açıklama ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Yeni Orijinal 4420 Baskı Kafası 203dpı için Yedek Intermec Easycoder 4420 4420E ÜRÜN fotoğrafları -------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Gönderdikten sonra, takip numaranızı size göndereceğiz, izleme bilgilerini çevrimiçi yapmak genellikle 3-8 iş günü sürer, 30 iş günü içinde öğe almazsanız lütfen bizimle iletişime geçin.GARANTİ ve İADE politikası -------------------------------------------------------------------------------------------------------

nakliye sırasında herhangi bir hasar olması durumunda lütfen iyi paketleyin.İade edilen parçalar insan yapımı hasar görmüşse, kabul edemeyiz veya iade edemeyiz.GERİ BİLDİRİM ve DİKKAT ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Herhangi bir hasar durumunda tüm yazıcı parçaları profesyonel teknisyen tarafından kurulmalıdır yazıcılardan.

Tüm öğeler göndermeden önce iyi test edilecektir.ve bunu aldıktan sonra 15 gün garanti vardır .HERHANGİ BİR KUSUR VARSA, 15 GÜN İÇİNDE DEĞİŞTİRMEK İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN!

HAKKIMIZDA ve ÖDEME -----------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Ödemeniz temizlendikten sonra 3 iş günü içinde size ürün göndereceğiz.

Bizim için çok önemli olan bize 5 yıldız geribildirim vermek çok takdir edilecektir.Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, bu çözümü derhal çözeceğiz.

Yazıcı kafaları , yazıcı kartları, kablolar, Epson, Canon , HP, Brother Yazıcılar dahil olmak üzere yazıcı parçaları için uzmanlaşmış tedarikçiyiz.Sizinle kazan-kazan uzun vadeli işbirliği arzusundayız.detials tartışmak için bize hoş geldiniz!

Öğeyi aldıktan sonra, paranızı değiştireceğiz veya iade edeceğiz, ancak nakliye ve taşıma ve sigorta ücreti dahil değil.

Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi bize iade edebilirsiniz, lütfen dönmeden önce bize e-posta gönderin.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız