Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

2 Adet Kılavuz Rayı 4 Adet Slayt Blok Seti Sorunsuz Doğru Çalışma Doğrusal Hareket Malzemeleri Doğruluk Makineleri

0
- 0 Müşteri yorumları

₺873.94 ₺1 266.48

Sku: e1308

Ürün Detayları

  • Kendin Yap Malzemeleri: ELEKTRİK
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Raylı Kaydırıcı Blok Seti

Ürün açıklaması

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emrecantemur.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

Belirleme:

2 Adet Kılavuz Rayı 4 Adet Slayt Blok Seti Sorunsuz Doğru Çalışma Doğrusal Hareket Malzemeleri Doğruluk Makineleri

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

Malzeme: Alaşımlı Çelik, Alüminyum Alaşım

Özellik: 1. GENİŞ uygulama: Sürgülü blok ve kılavuz ray seti, rüzgar enerjisi üretimi, güneş enerjisi ekipmanı, transmisyon makineleri, ölçüm aletleri, endüstriyel otomasyon endüstriyel makineleri, elektronik yarı iletken ekipman, paketleme makineleri ve hassas iletim kontrolü ve konumlandırma gerektiren tüm alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Paket Listesi:

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

5. MÜKEMMEL PERFORMANS: Yüksek yük veya uzun stroklu hareket performansı, üstün doğruluk, sabit hareket, küçük sürtünme ve uygun yükleme ve boşaltma özelliklerine sahip kılavuz rayı ile kullanılan sürgü bloğu.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

Uygulama: Takım tezgahları, mühendislik makineleri, robotlar, redüktörler, çelik, metalurji, tekstil, madencilik, baskı, havacılık vb.Gibi çeşitli endüstriyel alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

3. İNCE işçilik: Sorunsuz, hassas görünüm ve standart ölçü ile iyi hazırlanmış kılavuz ray ve blok seti, sorunsuz çalışma ve kolay kurulum sağlar.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

5. SERVİS TRANSIT süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

Öğe Türü: Kılavuz Rayı Slayt Blok Seti

Nakliye hakkında

Geri bildirim hakkında

İade ve geri ödeme

4 x Slayt Bloğu

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 x Kılavuz Rayı

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

2. SÜRGÜLÜ BLOK: Çelik bilyenin düşmesini etkili bir şekilde önlemek için çelik tel tutucu yapı benimsenmiştir; Çelik bilya sayısı daha fazladır, sürtünme küçük, hafif ve esnektir, sorunsuz çalışır ve servis ömrü daha uzundur.

8. Biz satıcı ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

4. DOĞRU KONUMLANDIRMA: Sürgü bloğu, otomatik merkezleme mekanizması sayesinde daha doğru işlemler gerçekleştirebilir ve µm düzeyinde doğru konumlandırmaya ulaşabilir.

Nasıl kullanılır: İlgili ekipmana kurulduktan sonra kullanılır.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız