Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Dahili Pervane Çektirme Kayak / Wakeboard / Sörf Pervaneleri üzerinde Çalışır 3/4 inç ila 1-1 / 8 inç Mil Değiştirir

0
- 0 Müşteri yorumları

₺670.83 ₺1 082.06

Sku: e126864

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Değiştirme-İşlev ve performans açısından Parça # PULR-PT noktasına alternatif.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Üstün Malzeme - Yüksek mukavemetli ısı Metalinden yapılmış ve dayanıklılık ve mukavemet için pas koruması için kaplanmış, uzun süreli ve güvenilir performans sağlar.

1 * Dahili Pervane Çektirmesi

Fonksiyon-Bu endüstriyel mukavemetli geleneksel tarz pervane çektirmesi ile en inatçı destekleri bile kolayca çıkarın.Sıkışmış bir pervane ile savaşmak yerine yere yatmak yerine su üzerinde geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmanıza izin verin.

Malzeme: Metal

Renk: siyah

Tasarım-Çene maksimum 4,5 inç ila 3,25 inç arasında açılır.Bu aletler, çok az çabayla güçlü bir çekme kuvveti sağlamak için ince dişli vidalara sahiptir.İç şaftlardaki 2, 3 ve 4 kanatlı pervaneleri çıkarmak için tasarlanmıştır.

Paket içeriği:

Teçhizat-Kayak / Wakeboard / sörf tahtası pervanenizi çıkarmak için.3/4 inç ila 1-1/8 inç şaft üzerinde çalışır, Turnuva kayak teknelerinde ve 1-1/8 inç maksimum şaft boyutuna sahip diğer teknelerde harika çalışır.Pervane göbeği ile dikme arasında gereken boşluk minimum 1/4 inçtir.(NOT: Kullanmak için şaftın ucunda bir çukur olmalıdır)

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız