Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

32 Adet Kahverengi Silikon Sandalye Bacak zemin koruyucular, Kare Sandalye Bacak Kapakları Sarılmış Keçe, Fit: 0.55 İnç-0.75 İnç

0
- 0 Müşteri yorumları

₺280.14 ₺394.57

Sku: e121191

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Şekil: Kare

renk: Kahverengi

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

[Keçe Asla Ayrılmayacak] - Sandalye Bacak Başlığı ve Keçe tek bir gövde olarak entegre edilmiştir, bu nedenle keçe asla ayrılmayacaktır. 32 Adet Silikon Mobilya Ayakları Keçe Alt kapakları çevre açısından güvenli ve yıkanabilir çeşitli boyutlarda mobilya ayaklarına uyar: Mutfak sandalyeleri, yemek odası sandalyeleri, kanepe, bar taburesi, Şifonyerler, veranda sandalyeleri, metal bistro sandalyeleri, masa sandalyeleri vb.Sadece gerin ve takın, alet gerekmez.

[Sarılmış Keçe ile Sandalye Bacak Örtüsü]-YENİ tasarımla bir dizi yükseltme yaptık: Keçe ile sarılmış alt kısım, zemine düz açılı olmayan sandalye bacaklarıyla çok daha iyi çalışır.Oturduğunda, Sandalye Ayağı Ayakları Ahşap zemin koruyucularını kaplar keçe sargısı kauçuk yerine zemine temas eder, böylece yuvarlanmaz.Renk Siyaha yakın çok Koyu Kahverengidir.

Ürün boyutu:

32 x Silikon Mobilya Bacak Kapakları

Küçük Fit: 14-19mm / 0.55 inç-0.75 inç

[Kalınlaşmış Sandalye Bacak Zemin Koruyucu Alt] -0.2 inç (5mm) kalınlaştırılmış alt ve güçlü malzeme, aşınmayı ve yıpranmayı çok daha dayanıklı, çok kalıcı hale getirir longer.It metal Sandalye Bacaklarının delinmesini önler.Sandalye bacak örtüsü zemin koruyucuları gürültüyü önler, ahşap zeminleri çizilmelere karşı korur ve sarılmış keçe, sandalyeler hareket ettiğinde kaymayı çok daha kolaylaştırır.

[RİSKSİZ satın alma] - Kapak kapakları su geçirmezdir.Mobilya ayaklarını paslanmaması için dış sandalyeye veya masa metal ayaklarına zemin koruyucuları koyun.

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

[Bir Dizi Boyuta Uygun Gerilebilir] - sandalye bacak ayakları, Yuvarlak Bacak Çapına 0,55 -1,5 inç mobilya ayaklarına uyacak şekilde gerilebilir alt keçe ile örtülür.Çabalarınızdan tasarruf etmek için lütfen satın almadan önce ölçün!Takılması ve sıkı oturması son derece kolaydır.

Paket içeriği:

Malzeme: TPE + keçe

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız