Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

GÜNEŞ panelı Taşıması Kolay Monokristal IP65 Su Geçirmez Yüksek Verimli 20W Katlanabilir güneş panelı Kamp için USB Portu ile

0
- 0 Müşteri yorumları

₺305.70 ₺518.26

Sku: e120588

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.Teşekkürler!

1. Dayanıklı Malzeme: 20W güneş panelı katlanır çanta, monokristal silikondan, aşınmaya dayanıklı, su geçirmez ve toz geçirmez yumuşak kumaştan yapılmıştır.

8. Biz satıcılar ithalat vergisinden sorumlu değiliz, alıcı bundan sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

3. Teyit edilen sipariş adreslerine gönderiyoruz.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Malzeme: Monokristal

Nakliye hakkında

Şartname: Öğe Türü: güneş panelı

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldız verin!!!

5. Servis süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.özellikle tatil sezonunda saatler değişebilir.

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetini sunmak için elimizden geleni yapacağız.Ödemeyi aldıktan sonra size olumlu geribildirim vereceğiz.Öğelerinizden memnun değilseniz, lütfen Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

Eğer onlar hakkında bilgimiz yoksa sorunları ele almak imkansızdır!

2. Yüksek Verimlilik: Güneş PANELİ, yüksek dönüşüm verimliliği sağlar, güneş enerjisini verimli bir şekilde dönüştürür, kamp, tırmanma, yürüyüş veya sırt çantasıyla seyahat için mükemmeldir.

1. DÜNYA çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve referans içindir.

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.HAYIR yok !

Ödeme

5. Uygulamalar: Gözetim kameraları, dizüstü bilgisayarlar, araba aküleri, gemiler, uçaklar, uydular, uzay istasyonları, dış mekan tarımı, dikim, turizm, güneş sokak lambaları vb.İçin uygundur.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Uygulamalar: Gözetim kameraları, dizüstü bilgisayarlar, araba aküleri, gemiler, uçaklar, uydular, uzay istasyonları, açık tarım, dikim, turizm, güneş sokak lambaları vb.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

6. Gönderinizi bu süre içinde almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Gönderiyi takip edeceğiz ve bir cevapla mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Paket listesi: 1 x GÜNEŞ PANELİ

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

Su geçirmez: IP65

3. Güvenli Şarj: Led şarj göstergeli güneş PANELI, taşıması kolay ve acil durumlarda kullanılabilir, telefonunuzu, tabletinizi vb. Şarj etmek için 5.5 V.

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Dönüşüm Oranı: 20%

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

2. Tüm iade öğeler ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

Geri Bildirim Hakkında

İade ve geri ödeme

4. Taşınabilir güneş panelı: Katlanabilir güneş PANELI hafif ve kompakttır, bu da depolamayı ve taşımayı kolaylaştırır, istediğiniz yere götürebilirsiniz.

Güç: 20 W

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra onun durumu ve tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Emrecantemur.com.tr işlemi iptal SONRA.VEYA bir yedek almayı seçebilirsiniz.

2 x Kanca

Katlanır güneş panelı USB Portu ile 5.5 V 20W Monokristal Yüksek Verimli IP65 Su Geçirmez Açık Kamp için

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

Gerilim: 5.5 V

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız