Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Bisiklet Şişe Tutucu Adaptörü Alüminyum Alaşımlı şişe kafesi Uzatma Tutucu Koltuk Çok Fonksiyonlu Hafif Bisiklet Aksesuarları

0
- 0 Müşteri yorumları

₺29.63 ₺70.55

Sku: e11579

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Bisiklet su ısıtıcısı tutucu regülatörü
  • Marka Adı: MOJOYCE

Ürün açıklaması

Ürün adı: Bisiklet şişe kafesi Delik Pozisyon Ayarlayıcı

1 x bisiklet su ısıtıcısı tutucu regülatörü

Ürün net ağırlığı: Yaklaşık 36g

3. Sorunsuz Entegrasyon: Yol bisikleti su şişesi kafes adaptörümüz, ekstra ağırlık veya hacim eklemeden temiz ve kompakt bir çözüm sunarak bisikletinizin çerçevesine sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir.

4. Pas geçirmez Tasarım: MTB bisiklet şişe rafı dönüşüm tabanımız vakumla kaplanmıştır, bu da ekstra dayanıklılık ve aşınmaya karşı direnç sağlar ve tear.It sert dış ortam koşullarına dayanabilir ve pas ve korozyonu önleyebilir.

Ürün boyutu: Yaklaşık 132x18x5mm/5. 19x0. 7x0. 19in

2. Sağlam ve Dayanıklı: Bisiklet su ısıtıcısı tutucu regülatörümüz, sağlam ve dayanıklı olan yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır. long-lasting.It kırılmadan veya deforme olmadan düzenli kullanıma, darbelere ve darbelere dayanabilir.

Ürün rengi (isteğe bağlı): siyah, kırmızı, mavi, altın, gümüş

Model numarası: Bisiklet su ısıtıcısı tutucu regülatörü

Bisiklet şişe kafesi Montaj Adaptörü Alüminyum Alaşımlı şişe kafesi Uzatma Tutucu Koltuk Çok Fonksiyonlu Hafif Bisiklet Ekipmanları

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Ana malzeme: Alüminyum alaşım

Belirleme:

5. Kompakt ve Hafif Tasarım: Bisiklet su şişesi tutucu delik konumu sabit çerçevemiz küçük ve hafiftir, bu da kurulumu ve yanınızda taşımayı kolaylaştırır cycling.It bisikletinize gereksiz ağırlık katmaz, optimum performans ve konfor sağlar.

1. Ayarlanabilir Konumlandırma: Bisiklet su şişesi tutucu delik ayarlayıcımız, su şişesi rafınızın konumunu özelleştirmenizi sağlayarak bisiklet sürerken sizin için daha rahat ve kullanışlı hale getirir.

Özellik:

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız