Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

2 Adet Tekne Hava Doldurma Kiti Seastar Hidrolik Direksiyon Sistemleri Dolum direksiyon sıvısı Boru Hava Deniz Aracı Tamir

0
- 0 Müşteri yorumları

₺220.52 ₺469.38

Sku: e115252

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

Siyah Tüp: Uzunluğu yaklaşık 46 cm / 18.11 inç

boşaltma tertibatına bağlı 1 x Tüp

Nazik Hatırlatma: Dümen pompası ile sıvı pompalarken boşaltma tertibatını yukarı doğru konumlandırın, silindirden havanın dışarı çıkmasına izin verecektir.

4. Seastar Şişesinden Dümen Tüpüne, seastar'ın doldurulmasını veya kanamasını kolaylaştırır; BayStar veya Hynautic direksiyon sistemleri.Kit, SeaStar veya eşdeğer yağ şişelerine uyan vidalı kapaklı hortum içerir.Borunun ucu, dümen pompasına vidalanan bağlantı parçasını içerir.Özel köprü borusu, direksiyon silindirindeki boşaltma deliklerini bağlar.

3. Tekerleği bir yöne çevirerek sistemden sıvı pompalamak için dümeni kullanın.Kabarcıklar rezervuarın dümenine itilecektir.

7. Köprü borusunu çıkarmadan önce tahliye bağlantısını sıkın.

5. Talimatlar: Kurulumu Hızlı: Pirinç bağlantı parçalarını herhangi bir sızıntı olmadan ABS vidalı kapaklarla hızlı bir şekilde bağlayabilirsiniz, bu da öğeleri temiz tutarken gemideki sıvıyı kolayca temizlemenize yardımcı olabilir. (Kit, yağ şişesiyle aynı olan Seastar'a uygun vidalı kapaklı bir hortum içerir ve ayrıca boşaltma aksesuarlarına bağlı bir köprü borusu içerir).

Sarı Tüp: Uzunluğu yaklaşık 45 cm / 17.72 inç

Nasıl kullanılır: Yakıt deposuna vidalanmış bir köprü borusu ve boşaltma tertibatına bağlı bir köprü borusu.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

1. Ürün Uyumluluğu: Seastar hidrolik direksiyon sistemi ile uyumlu, Seastar iç ve dış hidrolik dümenler için uygundur.

1. Şişeyi dümen suyu deposuna bağlayın (şişeyi delmeyin ve şişenin boşalmasına izin vermeyin).

Malzeme: pirinç + PVC

4. Tamamen mafsallı mafsal aracılığıyla, sıkışan havayı serbest bırakmak için dıştan takma motoru manuel olarak döndürün ve iyi havalandırmayı onaylayın.

Boyut:

2. Köprü borusunu direksiyon silindirindeki tahliye bağlantısına bağlayın ve eklemi gevşetin.

2. Yüksek Kalite: Yüksek kaliteli pirinç boru bağlantı parçaları ve PVC borular, mükemmel oksidasyon direnci, korozyon direnci ve dayanıklılık ile mükemmel mekanik ve fiziksel işlevler sağlar.

renk: gösterildiği gibi

Belirleme:

5. Not: Dümen pompası ile sıvı pompalarken boşaltma tertibatını yukarı doğru konumlandırın, silindirden havanın dışarı çıkmasına izin verecektir.

6. Köprü borusunda hava görünmeyene kadar 3.ve 4. adımları gerektiği gibi tekrarlayın.

yakıt Deposuna vidalanmış 1 x Tüp

3. Hava Alma Kiti-Seastar hidrolik direksiyon sistemleri için.Dayanıklı Kolay; Bu hava alma kiti Seastar hidrolik direksiyon sistemleri ile uyumludur.Teknenizin direksiyon sistemi sıvısını doldurmak için kullanılır.

Paket içeriği:

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız