Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

Merkezi Hava Firar Çıkışı krom çerçeve Araba Merkezi Konsol Havalandırma Çıkışı krom çerçeve Kalıcı Performans Araba için

0
- 0 Müşteri yorumları

₺564.73 ₺1 026.70

Sku: e1086

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: VGEBY'NİN

Ürün açıklaması

5. Tahribatsız Kurulum: Arkasında yapışkan olan ve düşmesi kolay olmayan çift taraflı bant bulunur, bu işlem daha fazla değişiklik, kesme veya delme olmadan basitleştirilir.

Renk: Karbon Fiber Tarzı

Paket Listesi: 1 x Merkezi Hava Firar Çıkışı krom çerçeve

3. Koruyucu Etki: Merkezi konsol havalandırma çıkış çerçevesi kaplamamız sağlam ve dayanıklıdır, yaşlanmaya, aşınmaya ve çizilmelere karşı dayanıklıdır ve aıe havalandırma panelinin yüzeyini koruyabilir ve önceki çizikleri de kaplayabilir.

Merkezi Hava Firar Çıkışı krom çerçeve Araba Merkezi Konsol Havalandırma Çıkışı krom çerçeve Kalıcı Performans Araba için

Belirleme:

KİA Sportage için yedek NQ5 2022+

Öğe Türü: Merkezi Hava Firar Çıkışı krom çerçeve

Özellik: 1. Fitment: Merkezi konsol havalandırma çıkışı çerçeve kaplamamız, orijinal otomobilin tam bilgilerine ve verilerine dayanmaktadır, KİA Sportage NQ5 2022+ için mükemmel bir yedek; KİA Sportage HEV NQ5 2022+için yedek.

4. Doku Görünümü: Zarif stili estetik olarak koruyan ve aracınızın iç kaplamasına uyan karbon fiber tarzı tasarımı benimsiyoruz.

KİA Sportage HEV NQ5 2022 + için yedek

2. Kalıcı Performans: Dekoratif kapak sağlam ABS malzemeden yapılmıştır, bu yüksek mukavemetli kapak hem pürüzsüz hem de sağlamdır, paslanması veya düşmesi kolay değildir ve beklentinizi karşılayacak ve uzun süreli kullanım yeteneğine sahiptir.

Teçhizat:

Malzeme: ABS

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız