Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

6.5 " Orijinal lcd Nokia G22 LCD ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup Yedek Parçalar Nokia G22 LCD Ekran + dokunmatik

0
- 0 Müşteri yorumları

₺416.42 ₺462.71

Sku: e1035
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Renk: Siyah
  • LCD Kiti: Evet
  • Dokunmatik Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Tip: LCD ve Dokunmatik Ekran Digitizer
  • Ekran: > 3"
  • Marka Adı: PYX'İN
  • Ekran Çözünürlüğü: 1920x1080'nın sohbeti
  • Malzeme: IP'LER
  • Model Numarası: LG E960 için

Ürün açıklaması

Ürün Açıklaması:

1. Her ürün teslimattan önce, çalışmayı sağlamak için özel aletler veya ana panolarla test edilecektir.

Ürünler göster:

Nakliye Politikası:

1) Lcd'yi aldıktan sonra, lütfen kurulumunuzdan önce test edin .Yeni lcd'yi kendiniz değiştirmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.Adımınızı anlatacağız.Ancak LCD kırılgandır ve kurulum hatalarıyla kolayca kırılır veya yanlış çalışır.Lcd'yi değiştirmede iyi değilseniz, lütfen bunu profesyonel bir kişi veya tamir atölyesi tarafından yapın.Herhangi bir kurulum hatasından sorumlu değiliz.

Posta kutusuna teslimat yapamayız ve iletişim telefonunuz olmadan teslimat yapamayız number.To bıraktığınız telefon ve adresin doğru olduğundan emin olun, yalnızca Emrecantemur.com.tr sisteminde bıraktığınız adrese teslim edeceğiz.

Notlar:

2. Eski,kırık,kırık,hasarlı,hatalı lcd ekranı onarabilir/değiştirebilir, bu da tedavi eder: ekran sorunları, ölü pikseller, kırık lcd

* DHL, UPS ve Fedex'in size ulaşması normalde 7-10 gün sürer.

Biz onları DHL ile sevk almak mümkün olacak, UPS, FEDEX, EMS, Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye seçtiğiniz üzerine.Veya size en ekonomik ve en güvenli nakliye yöntemini sunabiliriz.Amacımız, siparişinizin size en iyi şekilde ulaşmasını sağlamaktır.

Garanti ve İade Politikası:

2) Lütfen siparişinizde hangi renge ihtiyacınız olduğunu söyleyin, böylece size gönderebiliriz, bu çok önemlidir !!!Örneğin, bana bir mesaj bırakabilirsiniz " 2 Beyaz, 3 Siyah "

* EMS normalde 10-15 gün içinde size ulaşır.

3. Öğe prossession'unuz 7 günden fazla ise ,kullanılmış /ikinci el olarak kabul edilir, yalnızca iade öğenizi aldıktan sonra değiştirme hizmeti sunacağız .

5) Sevkiyat geldiğinde, lütfen ürünlerin iyi durumda olup olmadığını kontrol edin .Paketin herhangi bir hasarı varsa, lütfen paketi ve bize geri bildirimi kabul etmeyin.

2. Tüm ürünler ,3 ay garanti, %100 % yepyeni ve kesinlikle göndermeden önce test,ürünlerden memnun değilseniz parsel aldıktan sonra 3 gün içinde lütfen bize bildirin (gerçek resim ve diğer kanıtlar verilmelidir),daha sonra ürünler açıklandığı gibi değilse değiştirme /geri ödeme sunacağız.

4. Temiz ve güvenli paket

* Wuyou airmail normalde 15-30 gün içinde dünya çapında ulaşır

3) Çok fazla LCD ekrana ihtiyacınız varsa, sormaya hoş geldiniz.

6.5 " Orijinal lcd Nokia G22 LCD ekran dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcı grup Yedek Parçalar Nokia G22 LCD Ekran + dokunmatik

4) Gümrük için Beyan Edilen Değer için Faturada hangi fiyatı yazmalıyız, gereği olarak yapacağız (bize istediğiniz değeri söylemezseniz, deneyimimiz olarak bir değer yazacağız), ancak ülkenizdeki gümrüklerdeki herhangi bir sorundan sorumlu değiliz

3. Cihazınızı benzersiz yapın

1. Tüm lcd'lerimiz göndermeden önce test edilir ve %100 % çalışır

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız