Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

5 ADET / GRUP 40105 QFP32 Araba ıc cips Otomatik bilgisayar kurulu sürücü cips yeni

0
- 0 Müşteri yorumları

₺311.25 ₺345.87

Sku: e10286
İstek Listesine Ekle

Ürün Detayları

  • Diğer Parça Numarası: 40105
  • Üretici Parça Numarası: 40105
  • Ürün Ağırlığı: 0.01
  • Kavşak Parça Numarası: 40105
  • Marka Adı: Rosany'nin
  • Malzeme Türü: Plastik
  • Özel Özellikler: araba ıc

Ürün açıklaması

62706 araba lc

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve Çin Post Kayıtlı Hava Posta tüm izleyebilirsiniz

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye dahil sipariş için ödeme yapın .Ödemeniz tamamlandıktan sonra 5 gün içinde ürün göndereceğiz.

Çin Post Olağan Küçük Paket Artı sadece ülkemizin iç kısmına kadar takip edebilir, ancak almanızı etkilemez.

Ürünlerinizi istiyorsanız ve zamanınızı boşa harcamak istemiyorsanız, lütfen Çin Post Kayıtlı Hava Postasını seçin.Çin Post olağan Küçük paket Artı seçerseniz ve paket kaybolur.Paketi gönderdiğimizi size kanıtlayacağız ve sadece %50 geri ödeme yapabiliriz.Bu senin seçimin, Hepimiz risk almak zorundayız.Kabul edemezseniz, lütfen satın almayın.

Ödeme onaylandıktan sonra tüm sipariş 1-5 iş günü içinde gönderilecektir .Lütfen sabırlı bekleyin.

Ödeme iki gün içinde alınır, öğeleri göndermek için geri döndüm ve Emrecantemur.com.tr'e izleme bilgileri ekledim.grafikler ve simgeler de kabul edilir (paypal, Western Union, banka gibi başka bir yolla ödeme yapmanız gerekiyorsa) lütfen bizimle iletişime geçin.

Nakliye herhangi içermez, ve alıcılar sorumludur .

62715 araba transistörü

Daha fazla parçaya ihtiyacınız varsa, lütfen tıklayın ve siparişi gönderin.Daha fazla miktara ihtiyacınız varsa, Lütfen bize ulaşın.Fiyatı sakıncası varsa, Bazı parçalar mağazamda bulamazsa, Lütfen bizimle iletişime geçin, hala yayınlanmayan birçok parçamız var.

Lütfen anlaşmazlığı açmayın ve kötü bir geri bildirim bırakmayın, herhangi bir sorunuz varsa,bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Bizi anladığınızı umuyoruz, şimdiden teşekkür ederim .

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Alıcıların ülkenizdeki tüm ek masraflardan ve masraflardan sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.Bu ek bilgiler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye iade edilmeyecektir.

5 ADET / GRUP 40105 QFP32 Araba ıc cips Otomatik bilgisayar kurulu sürücü cips yeni!

Çin Post posta hızlı değil, genellikle 15-60days gelmesi gerekir.Eğer acilse .Lütfen DHL/ Fedex/EMS/UPS/tnt'yi seçin .İhtiyacı olanlar için yazabiliriz!

Notice2: Postaneye göre, Brezilya 27 Ağustos'tan itibaren tüm ed mallarında 3,6 ABD Doları olacak. 2018. alıcıda.Alıcı, malların Brezilya posta resmi web sitesine gelmesinden itibaren 24 ay içinde ödeme yapmalıdır.ek bir bildirimde bulunmayacak, zaman sınırı ödenmezse mallar iade edilecektir.

Brezilya Postası'nın resmi web sitesi: http://www.correios.com.br/encomendas-logistica/minhas-acoes

Notice1: Russina s Sipariş verdiğinizde tam adı yazmalıdır, teşekkürler.

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız