Siparişlerde Ücretsiz Kargo Herhangi

Stokta var

5.7 inç GCMK-C2X S-11347B Endüstriyel lcd bilgisayar ekranı Ekran Paneli TFT

0
- 0 Müşteri yorumları

₺3 569.47

Sku: e1000

Ürün Detayları

  • Marka Adı: TEMAS TUTMAK
  • Ürün Tipi: Tablet LCD
  • Kaynak: Anakara Çin

Ürün açıklaması

* İade edilen mallar tüm orijinal ambalajlara sahip olmalı ve iyi durumda olmalıdır.

DHL, UPS, FEDEX, EMS, vb.: www.17track.net

* Alıcı yanlış parçaları sipariş ettiğinden, alıcının değiştirme nakliye ücretini ödemesi gerekir.

*Satın alma işleminizden memnunsanız, lütfen malları aldıktan sonra bize beş yıldızlı bir övgü verin.Desteğiniz ve güveninizle, daha iyisini yapmak için çaba göstereceğiz ve ayrıca size olumlu geribildirim vereceğiz.

* Lojistik detaylarını izlemeniz gerekiyorsa, lütfen aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin:

*Doğru parçaları satın aldığınızdan emin olmak için lütfen orijinal ürününüzü sağladığımız fotoğraflarla karşılaştırın.Eşleşmenin doğru olup olmadığından emin değilseniz, lütfen doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin, müşteri hizmetlerimiz 24 saat içinde en doğru cevabı verecektir.

Yanwen Paketi: https://track.yw56.com.cn/en-US

Yukarıdaki tüm ürünler toplu olarak sipariş edilebilir ve gereksinimlere göre yüksek kaliteli ürünler için en düşük fiyatı sağlayacağız.Eğer ilgileniyorsanız, lütfen bize ulaşın.

* Biz ödeme yaptıktan sonra 1-2 iş günü içinde mal gemi olacak.Biz sadece teslimat adresine göre gemi.Teslimat adresini değiştirmek isterseniz, lütfen önceden benimle iletişime geçin.

Fransa/ispanya/Almanya için 7-20 iş günü sürebilir.

Kanada 7-25 iş günü.

* Kurulum talimatlarını içermez.Profesyonel kurulum tavsiye edilir.Lütfen talimatları dikkatlice okuyun.

Tarifeler ve makbuzlarla ilgili olarak:

Ürün hakkında:

Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye, Emrecantemur.com.tr Tasarrufu Nakliye, Emrecantemur.com.tr Prim Nakliye: https://track.4px.com/#/

* Tüm öğeler sevkiyat öncesi test edilecektir.Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen önce benimle iletişime geçin ve sizin için çözmek için elimden geleni yapacağım.Benimle iletişime geçmeden önce kötü değerlendirmeleri kabul etmeyin.

* Öğeler hakkında herhangi bir sorunuz veya açıklamanız varsa, lütfen satın almadan önce sormaktan çekinmeyin.

DHL Express tarafından sevk (gelmesi 3-6 iş günü sürer)

* Başlıca ürünlerimiz şunlardır: 2.5-10.4 inç likit kristal ekran (LCD) ve dokunmatik ekranlar , çeşitli el cihazı lcd'leri ve dokunmatik ekranlar, çeşitli endüstriyel LCD ekranlar , tıbbi ekipman LCD ekranları , GPS ve araba LCD ekranları , yüksek voltaj şeritleri , güç kaynağı panoları, ışıklar, kodlayıcılar vb.Birçok orijinal LCD monitör durdurulan modellerdir ve ikinci eldir (A + seviyesi).Sadece %100 yeni ekranlara ihtiyacınız varsa, lütfen satın almadan önce bizimle onaylayın.Monitörün üretim durumunu kontrol edebilirsiniz www.panelook.com.

* Emrecantemur.com.tr Standart Nakliye şu anda nispeten hızlı bir teslimata sahiptir time.It birçok ülkede 10 gün içinde teslim edildi countries.It güvenli ve hızlıdır.DHL ve FEDEX hizmetleri hemen hemen tüm ülkelerde mevcuttur.Lütfen bizimle iletişime geçin.

Doğu Avrupa 16-30 iş günü kadar sürebilir.

ABD / İNGİLTERE / Avustralya 7-14 iş günü.

* Ödediğiniz nakliye ücretine göre en hızlı nakliye hizmetini kullanıyoruz.Transit süresi genellikle 7-30 gündür ve ülkeye/bölgeye göre değişebilir.Çoğu Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya ülkesine 7-15 gün içinde teslimat.Diğer ülkelerde 30-45 güne kadar.Ekspres servis sağlayın (DHL/FEDEX/TNT/ARAMEX/UPS)

İtalya/Brezilya/Güney Amerika için 30-50 iş günü kadar sürebilir.

* Alıcı, varış yerindeki gümrük vergilerinden sorumludur.Bütçeniz tarifelere izin vermiyorsa, lütfen ekspres teslimattan kaçının (DHL, FEDEX, EMS).

* Eğer 30 gün içinde paketi almazsanız, lütfen bize ulaşın.15-30 gün içinde talep edilmezse, paket iade edilecektir.

İade ve geri bildirim:

Teslim süresi yaklaşık olarak:

* Tüm iadeler iadeden önce bildirilmelidir.Rasyonel ve güler yüzlü müşterilerle işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz.Aldığınız öğelerle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

Ulaşım hakkında:

Ürün İncelemeleri

0 Bu ürün için inceleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Puanınız